Renault MEGANE GrandCoupé

technológia a siker útján

renault-megane-sedan-ph2-001_ig_w600_h337.jpg

dizájn

a vonzó és gondosan kialakított szedán

Sportos kialakítás, krómozott hűtőráccsal ellátott, újragondolt orr-rész, C-alakú fényjegy, 16“, 17“ és 18“-os felnik, elegáns belső tér számtalan technológiával... A Renault Megane GrandCoupé készen a kalandokra. Felkészült az ellenállhatatlan csábításra?

elegáns és dinamikus stílus: elöl...
A krómozott hűtőráccsal kiemelt, újragondolt orr-résszel, illetve a Renault emblematikus C-alakú fényjegyével a Renault Megane GrandCoupé igazán stílusos megjelenésű autó.

_

... oldalról...
A 16'', 17'' és 18''-os felnikkel a Renault Megane GrandCoupé igazán stílusos és sportos kialakítású modell.

_

... és hátulról.
A hátsó, krómozott elemekkel díszített, fekete lökhárítóval a Renault Megane GrandCoupé igazán egyedi megjelenésű, még hátulról is!

_

elektromosan nyitható panoráma üvegtető
Van olyan táj, amit mindenképpen szeretne bejárni? Az elektromosan nyitható panoráma üvegtető megszépíti minden utazását!

_

személyre szabható, ergonomikus belső
Renault Link multimédia rendszer 9,3''-os érintőképernyővel, személyre szabható 10,25"-os digitális műszeregység, keret nélküli visszapillantó tükör, üdvözlő funkció... Foglaljon helyet a modern pilótafülkében.

_

maximális kényelem
Krómozott elemek, szatén borítás, szálcsiszolt alumíniumbetétek, új fekete kárpitozás…A Renault Megane GrandCoupé minden eleme gondosan kialakított.

az utastér kényelme

Innovatív technológiák

5b7ea11242.webp

RENAULT LINK multimédia rendszer


Készen áll a páratlan vezetési élményre? Az Android Auto™ és az Apple CarPlay™ alkalmazásokkal is kompatibilis RENAULT LINK rendszeren keresztül könnyedén elérheti a multimédiás tartalmakat az Új MEGANE GrandCoupé középső, 9,3”-os érintőképernyőjén.

17e44c08ce.webp

MULTI-SENSE


A MULTI-SENSE segítségével 8 hangulatvilágítás és 4 vezetési mód közül választhat (MySense, Eco, Kényelem és Sport), így kedve szerint szabhatja személyre utazásait: motorreakció- és hang, szervokormány viselkedése vagy a digitális műszeregység személyre szabása..

e8987ba7bf.webp

Vezetéstámogató technológiák


Stop & Go adaptív tempomat, Renault Park Assist félautomata parkolóasszisztens, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, AEBS aktív vészfékező rendszer gyalogosérzékelővel, fáradtságérzékelő rendszer, Head-up display, Automata Renault Kártya… A manőverezést megkönnyítő és a mindennapos biztonságot nyújtó innovatív technológiák segítségével mindig nyugodtan vezethet.

*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, nyíltvégű és zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24, maximum 72 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 4,9%-7,9%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új Renault Megane GrandCoupé személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. január 1-től visszavonásig tart. 

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 8.699.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 60.159,- Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 5.699.000,-Ft, THM: 7.9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 7.53%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.609.540,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. Regisztrációs adót tartalmazza. 

Reprezentatív példa nyíltvégű pénzügyi lízing esetén: bruttó vételár: 8.699.000,-Ft, futamidő: 60 hónap, nettó finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft+ÁFA, havi törlesztő részlet: 48.468,-Ft+a havi lízingtőke ÁFA tartalma, nettó önerő kalkulált összege: 3.865.764,-Ft+ÁFA, THM: 7.5%, maradványérték: 1.029.865,-Ft+ÁFA, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 8.91%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlásával: 3.937.945,-Ft+ÁFA, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg vételi jog gyakorlása nélkül: 2.908.080,-Ft+ÁFA, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. Regisztrációs adót tartalmazza 

A feltüntetett 8 699 000 Ft-os indulóár Megane GrandCoupé TCe 140 modellekre érvényes, gyártásból történő megrendelés esetén, a 2024. január 3. és március 31. között megkötött adásvételi szerződésekre vagy visszavonásig.

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

Megane GrandCoupé TCe 140 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,9–6,1  CO2-kibocsátás g/km: 133–138. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink