Szerviz

renault-service-revision-hd.jpg.ximg.l_6_m.smart.jpg
Szalon nyitvatartás:
hétfő-péntek 8:00 - 17:00
szombat 8:00 - 12:00
Szerviz nyitvatartás:
hétfő-péntek 7:30 - 16:30
Renault Assistance:
Magyaországról: 06 80 215-215
Külföldről: +36 1412 1447

 

Cégünk telephelyeire a következő elérhetőségeken tud bejelentkezni: 


Személyesen: Gyöngyös,Szurdokpart út 66.
Telefonon: +36 37/505-041

Személyesen: Eger, Kistályai út 20.
Telefonon:  +36 36/511-988

Kérjük, - amennyiben még NEM járt nálunk autójával - a szervizbejelentkezés előtt készítse elő autója alvázszámát is!
Munkaidőn kívül, ONLINE is be tud jelentkezni a lap alján található "ONLINE SZERVIZ BEJELENTKEZÉS" gombra kattintva. 

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!Az Ügyfél természetes igénye, hogy gépkocsiját folyamatosan kifogástalan mûszaki állapotban tudhassa, illetve tarthassa. Ezt szolgálják a Renault gyári technológiához igazodó legkorszerûbb szervizberendezésekkel és célszerszámokkal felszerelt mûhelyeink.

Heves megye legnagyobb javító bázisa a Gyöngyösön található központi mûhely, ahol több javítóálláson egyszerre akár több gépkocsi emelõ berendezés segítségével végezzük a Renault gépkocsik gyári technológia szerinti karbantartását, szervizelését, eseti javítását. A gépkocsik gyors, határidõre történõ és gyári technológia szerinti javítását elõsegíti a mûhelyekhez szervesen kapcsolódó számítógépes nyilvántartással támogatott raktárbázis.

Társaságunk vállalja minden Renault típusú gépkocsi teljes körû garanciális, valamint a garanciaidõn túli javítását, idõszakos karbantartását. Mûhelyeinkben a Renault által kidolgozott és bevezetett technológia szigorú betartásával folynak a diagnosztikai, javítási illetve karbantartási munkák. A munkák gyors szakszerû elvégzéséhez gyári célszerszámokkal rendelkezünk. A célszerszám készletünket, új szerszám beszerzésünket az igényeknek és az új típusok megjelenésének függvényében folyamatosan karbantartjuk, bõvítjük. A mûhelyeinkben dolgozó munkatársak folyamatos, a Renault által is elismert magas szintû belsõ oktatáson vesznek részt.

Az általunk elvégzett javításokra, valamint a beszerelt gyári alkatrészekre 12 hónap garanciát vállalunk.

A szervizeinkben a kijavított gépkocsikat minden esetben a Renault által körvonalazott, de a magyar igényeknek illetve társaságunk magas minõségi elvárásainak megfelelõen honosított minõségellenõrzési rendszernek vetjük alá. A minõségellenõrzés során nem csak az Ügyfél által jelzett hibák kijavításának minõségét és hiánytalanságát ellenõrizzük, hanem a nem jelzett, de a sokéves szakmai és "Renault-os" tapasztalat alapján esetlegesen a kezdõdõ problémákra is figyelünk, és észrevételeinket a számlával egy idõben átadott minõség igazoláson jelezzük Ügyfeleink részére. A gépkocsikat minden esetben a javítások elvégzése után ingyenes külsõ-belsõ, illetve igény esetén motormosásnak vettjük alá.

Cégünk szervizében egyedülálló mûhely logisztikai rendszer mûködik, amely hozzáértõ számára idõkésedelem nélkül pontos képet ad a mûhely leterheltségérõl és adott esetben a mûhely kapacitás kihasználtságának javításával segíti az Ügyfeleink felé vállalt vállalási határidõ betartását.

r_plusz_szerviz_web.jpg
Márkáink