_ _ _

Továbbra is állunk rendelkezésére!

Várjuk megkeresését online csatornáinkon: érdeklődjön modelljeinkről, kérjen árajánlatot és küldje el megrendelését kollégáinknak!

Új Renault CAPTUR

Minden élményben elkísér

Új Renault ZOE

Elektromos autó mindennap

Renault HASZONGÉPJÁRMŰVEK

Most fix 0% THM finanszírozással!

Az Új Renault CLIO

Már havi 30 000 Ft-tól, FIX 4,99% THM-mel!*

A Renault KADJAR

_

Híreink

Renault és a közösségi média ujdonságok

A hátsó, amelyet büntetlenül csodálhatunk. 💛 https://bsocl.com/2X6p3a0

A rendkívüli helyzetben rengeteg helyen kell most segítség. Ebben az időszakban a legfontosabb feladat az összefogás, egymás segítése, amikor mindenki a lehetőségeihez mérten vállal szerepet a küzdelemben. Mi azzal igyekszünk hozzájárulni, hogy a segítség akadály nélkül célba érhessen: 7 db autót bocsátottunk a Magyar Vöröskereszt rendelkezésére, melyekkel a szociális gondozók az idősek és rászorulók mindennapi támogatását végzik, továbbá a vidéki városokban elvégzett teszteket szállítják a tesztközpontokba. Segítsük egymást, vigyázzunk egymásra! És ha teheted, #maradjotthon

Elsőként a Renault kínált távirányítós központi zárat autóihoz. A franciáktól elvárt kényelmet fokozó extra 1982 szeptemberében jelent meg a Fuego opciós listáján, majd később a többi modellt is felszerelték vele. Az újítás Paul Lipschutz nevéhez fűződött, akkoriban Plip néven vált ismertté. A későbbi, kártya formátumú kulcshoz hasonló távirányítóval járó rendszernek szellemes reklámkampányt találtak ki, például a világ leggyorsabb kétajtósaként hivatkoztak rá, és kiemelték, milyen jól jön, ha a szakadó esőben nem kell a kulccsal vesződni. Az idén 40. születésnapját ünneplő Renault Fuego történetét idézik fel az Autó-Motor 2020. április 8-án megjelenő, legfrissebb lapszámában!

Márkáink
Renault Dacia