Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid

az elegáns és variálható, mostantól tölthető hibrid kombi

ad43848e4a.webp

a Megane Grandtour hibrid verzióban is elérhető!

Az E-Tech Plug-in Hybrid verzió a Megane Grandtour 2 motorjának legjobb elemeit ötvözve biztosít egyedi vezetési élményt. Hétköznap közlekedjen teljesen elektromos módban, hétvégén pedig váltson hibrid módba és felejtse el a hatótáv jelentette korlátokat!Az elektromos és a benzinmotor ötvözete…a hibrid verzió sokoldalúsága!

motorok

Megane Grandtour
E-Tech Plug-in Hybrid – a tölthető hibrid

Az autósport és a Renault Z.E. elektromos autók terén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően
szakértőink bármilyen igénynek megfelelő hibrid autót biztosítanak az Ön számára.

renault-megane-estate4-phev-ph2-009_ig_w400_h225.jpg

a sokoldalú kombi


A hétköznapok során közlekedjen üzemanyag nélkül - a Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid akár 50 km-es elektromos hatótávra* képes városi környezetben. Elérkezett a nyaralás ideje? Utazzon szabadon, nem lesz gondja a hatótávolsággal, hiszen bármikor válthat a benzines és az elektromos mód között (akár 50 km** elektromos hatótáv vegyes fogyasztás mellett).

renault-megane-estate4-phev-ph2-011_ig_w400_h225.jpg

páratlan vezetési élmény


Könnyed és csendes vezetés, páratlan rugalmasság és dinamikus gyorsulás elinduláskor... A Megane Grandtour E-Tech Plug-in Hybrid az innovatív, többmódozatú sebességváltó mellett 1,6 literes, újgenerációs, 160 lóerős motorral rendelkezik, így biztosítva a páratlan vezetési élményt.

r-dam_1086484_ig_w400_h225.jpg

kézben tartott fogyasztás


Az E-Tech tölthető hibrid módnak köszönhetően az autó indulása minden esetben elektromosan történik, így a rövidebb és a hosszabb utakon is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását (akár 70%-kal**). A még gazdaságosabb vezetés érdekében válassza a sebességváltó "B" módját, és nyerjen vissza még több energiát.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): ez az új protokoll a NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.
* városi fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)
** vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)

Márkáink